Interieur

3 huishoudelijke apparaten die je leven een stuk fijner maken

Bijna niemand vindt huishoudelijke klusjes leuk om te doen. Door handige huishoudelijke apparaten aan te schaffen kun je de huishoudelijke klusjes iets minder vervelend maken. In dit artikel lees je drie huishoudelijke apparaten die jouw leven een stuk makkelijker maken.

Draadloze stofzuiger

Iedereen heeft wel eens ruzie met de stofzuiger. Het snoer is niet lang genoeg en je trekt per ongeluk de stekker uit op het stopcontact. Nog vervelender is het als het karretje omvalt of blijft hangen achter iets, waardoor er iets anders omvalt. Je kunt het stofzuigen veel makkelijker maken. Een optie is om voor een steelstofzuiger te kiezen. Momenteel zijn de meeste stofzuigers draadloos. Dit is erg handig, omdat het je mobieler maakt. Het nadeel van deze stofzuigers is dat je hierdoor slechts een beperkte tijd kunt stofzuigen. Daarnaast duurt het erg lang voordat de stofzuiger weer is opgeladen. Dit is niet duurzaam. Een andere optie is om te kiezen met een steelstofzuiger met snoer. De meeste varianten hebben hele lange snoeren, waardoor je minder last hebt van het snoer. Een andere optie is een robotstofzuiger. Dit is een ideale uitvinding. De robotstofzuiger doet al het werk en je doet ondertussen iets anders.

Koop een watercooler

Heb je geen koelkast waar je water uit kunt tappen? Dan is een watercooler ideaal. Je hebt dan meteen koud water. Dat is heerlijk in de zomer. Een watercooler heeft bovendien ten opzichte van een koelkast een ander groot voordeel. Het is namelijk tegelijkertijd een water filter. Hierdoor filtert het apparaat kleine restanten van medicatie en drugs uit het drinkwater. Door het verhoogde gebruik de afgelopen jaren kan dit waarschijnlijk niet collectief uit het drinkwater worden gefilterd. Gebruik liever ook een waterontharder. Zo weet je zeker dat je schoon water drinkt.

Schaf een airfryer aan

Als je gezonder wilt eten is een airfryer een goede aankoop. Met een airfryer maak je knapperige snacks zonder dat je olie hoeft te gebruiken. Een airfryer hoef je niet voor te verwarmen, waardoor je snacks bovendien een stuk sneller klaar zijn dan als je de oven gebruikt. En zeg nu eerlijk: snacks uit de oven zijn toch ook veel minder lekker dan uit de frituur? De airfryer zorgt voor een smaak die veel meer lijkt alsof de snacks uit de frituur komen. Er zijn speciale accessoires te koop voor in de airfryer, zodat je veel gerechten er in kunt klaar kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld zelf lasagne maken in de airfryer.

Ben je gek op bruisend water? Dan kan je ook een speciaal apparaat aanschaffen dat van kraanwater bruisend water maakt. Zo heb je in een handomdraai schoon én bruisend water.